dimecres, 1 de febrer del 2017

Fotos d'obra penjades


De vegades costa poder fer les fotos un cop acabada l'obra.
Per això fa especial il·lusió quan ho podem fer.

En aquest cas es tracta del projecte de reforma interior integral d’un habitatge existent a Terrassa.
El que en un principi eren dos casals de costat de dues cases, es van unir en plantes pis i va quedar una edificació composta per dos locals en planta baixa, un habitatge al primer pis i amb la resta de pati que té dos coberts al fons i un habitatge en planta segona.
Aquest projecte ha incidit només en l’habitatge del primer pis, un local de planta baixa, el pati i els coberts.
Es distribueix l’habitatge fent tres dormitoris, dos banys complerts, un bany petit, un despatx, un safareig, cuina i sala d’estar amb menjador, l’habitatge dona a una terrassa a peu pla i des d’aquesta s’accedeix al pati mitjançant una escala i als dos trasters del pati.
 L’existència de tres patis interiors on ventilen el local inferior i li donen una certa llum, així com la situació de l’escala que també dona accés al pis superior, han mercat de forma molt clara la distribució.
La demanda diferencial de la propietat era que, per la seva situació personal, necessita una capacitat excepcional de emmagatzematge de roba.
 Com ja ens és habitual, s’ha buscat la màxima sensació d’amplitud i lluminositat sense perdre de vista la funcionalitat.
 S’han cuidat els detalls tant com ha sigut possible per tal de donar la màxima coherència en la imatge de tot l’habitatge.
 projecte de reforma interior integral d’un
habitatge existent a Terrassa

en podeu veure més entrant aquí











ral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada